Menu
See More in: See Less in: Things to Do
See More in: See Less in: Events
See More in: See Less in: Lodging
See More in: See Less in: Restaurants
See More in: See Less in: Visitor Info
See More in: See Less in: Insider's Guide

MARKET515

Market515 is a one-day conference for the Central Iowa marketing professional. Attendees will hear from industry leaders about new marketing trends, strategies and tips. Catch the latest information on social media, data analytics, content creation and more. With two keynote speakers, breakout sessions and a networking happy hour, Greater Des Moines marketers won't want to miss out!

WEDNESDAY, APRIL 17, 2019
8 a.m. - 4:30 p.m.
 
FFA Enrichment Center
1055 SW Prairie Trail Parkway
Ankeny, IA
 

REGISTER NOW

 

REGISTRATION FEE:

General Public: $50
Students: $25

Catch Des Moines Marketing Partners: First two attendees per company/organization are FREE. The company/organization will be invoiced $25 per attendee for any additional registrations.
Catch Des Moines Meeting and Sports Planners: First two attendees per company/organization are FREE. The company/organization will be invoiced $25 per attendee for any additional registrations.

On-site registration will be available. Accepted forms of payment are credit card, company or corporate check. Cash and personal checks will not be accepted. 

2019 Market515


SCHEDULE

Attendees will be divided into three groups to participate in each of the breakout sessions after the first and last keynote speaker. These breakout sessions are 45 minutes each.

TIME EVENT TOPIC DURATION

8-9 a.m.

Breakfast / Registration

 

(1 hour)

9-9:15 a.m.

Welcome

 

(15 min)

9:15-10 a.m.

Keynote

 

(45 min)

10:00 - 10:15 a.m.

Break

 

(20 min)

10:15 - 11:00 a.m.

Breakout 1

 

(45 min)

11:00 a.m. - 11:10 a.m.

Break

 

(10 min)

11:10 a.m.- 11:55 p.m.

Breakout 2  

(45 min)

Noon-1:15 p.m. 

Lunch + Keynote Speaker  

(1 hour and 15 min)

1:15-2:00 p.m.

Breakout 3  

(45 min)

2:00-4:00 p.m.

Networking Happy Hour + Tradeshow  

(2 hours)

SPEAKERS & TOPICS

To be announced.